פיברו וטרנקסל

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/05/2011 | 18:11 | מאת: אביבה

אני בת 45 עובדת וסובלת. אובחנתי כחולת פיברו בגלל כאבי פרקים בעיקר.בתקופה האחרונה אני סובלת בנוסף כאבי ראש וסחרחורות משתקים.קיבלתי את טרנקסל לפני 4 חודשים אך רק עתה התחלתי להשתמש (פחד מתלות) וגם לסירוגין.קיבלתי גם רוקסט פלוס לכאבים שלא כל כך עוזר. האם הטרנקסל היא התרופה לפיברו.ומהי התרופה המתאימה לכאבי הראש בעיקר.

25/05/2011 | 05:47 | מאת: זהבה

בפיברומיאלגיה יש כאבי ראש חזקים וסחרחורת, פרט לכאבים המופשטים בכל הגוף. טרנקסל הוא כדור נוגד חרדה ויש נטיה להתמכרות . התרופות הנפוצות כיום לטיפול בפיברומיאלגיה הן ליריקה -נוגדת כאבים, סימבלטה, אלטרולט. ויש עוד. חשוב לעשות פעילות אירובית כמו הליכה, שחיה, רכיבה על אופניים, הידרותרפיה - את זכאית לקבל 12 טיפולים ע"ח הקופה.

30/05/2011 | 15:05 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אביבה, אני מציעה לך לנסות טיפול באלטרולט, 10 מג בערב כשעתיים לפני השינה. תרופה זו מסייעת להפחתת כאבים בפיברומיאלגיה ויעילה במיוחד לכאבי ראש. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה