שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

08/12/2009 | 21:13 | מאת: סיוון

אני חולת פיברומילגיה כבר ארבע שנים.בכל התקופה קיבלתי אלטרולט עד ש הגעתילאלטרול25 פעמיים ביום שתמיד לקחתי לפני השינה.לפני שמונה חודשים הוסיפו לי קלונקס 0.5 כדור אחד לפני השינה.שתמיד לקחתי את אלטרול בשעה שבע בערב ואת קלונקס לפני השינה.לאחרונה אני מתעוררת בשעה ארבע לפנות בוקר.האם אני יכולה לקחת אלטרול לפני השינה שאני אוכל לישון יותר טוב?כי תמיד ישנתי טוב עם אלטרול.פשוט הוסיפו לי את קלונקס בגלל הכאבים.

13/12/2009 | 10:50 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום סיוון השילוב של אלטרול וקלונקס הינו שילוב מקובל לטיפול בכאבים, הפרעות שינה ופיברומיאלגיה. האלטרול אינו "כדור שינה" אבל משפר את איכות השינה לטווח ארוך. את בהחלט יכולה לנסות לקחת את האלטרולט יותר מאוחר , תלוי מתי את הולכת לישון. את יכולה גם לקחת את שניהם ביחד . בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה