כאבים נוראים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/11/2010 | 09:12 | מאת: ורדה

לפני כ-3 חודשים אובחנתי כסובלת מפיברומיאלגיה כמו כן סובלת מf.m.f שמטופלת בכולכיצין. אני סובלת מכאבים בפרקים וכן באגן שזה גורם לי לבעיות קשות אפילו בהליכה . גם בעבודה יש קושי לתפקד מה אפשר לעשות כדי להקל עלי את הכאבים. תודה ויום טוב

26/11/2010 | 10:44 | מאת: ריבה

תיבדקי את מצב הןיטמין D 3 שלך בגוף סביר שיש לזה קשר ישיר לכאבים שלך יש הרבה חומר על זה בגוגל

27/11/2010 | 21:34 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ורדה, צריך להבדיל ולאפיין את הכאבים. כאבים במפרקים קשורים ל FMF או קשורים לפיברומיאלגיה אינם זוכים לאותו טיפול. בנוסף לקולכיצין, את אולי זקוקה לתרופות יותר מיועדות לטיפול בפיברומיאלגיה. טיפול בהידרוטרפיה גם יכול עזור לך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה