אלטרול/אלטרולט

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

18/10/2010 | 14:04 | מאת: ורדית

בת 52 ,סובלת מבלטי דיסק בגב תחתון ובצוואר ומאובחנת מזה כחצי שנה כחולה בפיברומיאלגיה.קבלתי למשך 3 חודשים אלטרולט 10 מ"ג ללא כל השפעה .עכשיו נתנו לי אלטרול25 מזה כ-4 ימים סובלת מלחץ בעיניים סחרחורות, הרגשה לא טובה האם להפסיק את התרופה?הראמטולוג שלח אותי לבדיקת סידן,והמלצה לדיקור.או עיסוי רפואי מה כדאי? תודה

25/10/2010 | 10:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ורדית, לא בטוח שהתופעות הנוכחיות של לחץ בעניים וסחרחורת קשורות לטיפול באלטרול. בכל אופן, אם את עדיין סובלת מכאבים בגוף למרות הטיפול, ויתכן וחלק מהכאבים קשורים לבלטי דיסק עם מרכיב של כאב נורופאתי, אז יש לשקול טיפול בליריקה . כמובן שהטיפול בליריקה אינו שולל גם פעילות גופנית מתונה, עיסוי רפואי לפי הצורך או דיקור. בהצלחה

25/10/2010 | 16:24 | מאת: ורדית

איך נעשית הבדיקה.?והאם היא יכולה לתת תמונת מצב טובה יותר על הפיברומיאלגיה?

מנהל פורום פיברומיאלגיה