שלום דוקטור

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

04/10/2010 | 21:54 | מאת: אייל

לפני שלושה חודשים הרגשתי שרוח ממש נכנסה לי בגב והתחיל לי כאבים וכאילו זה עבר מהאוזן ישירות לגב. לא כאב באוזן יותר מדי אבל הרגשתי שמשהו עובר שם. אותו זמן סבלתי מאפדידימיטיס (דלקת יותרת האשך), הייתי בתקופה מאוד לחוצה נפשית מהכאבים וההשלכות. לאחר שהרגשתי את ה"רוח" התחילו לי כאבים באיזור הגב, כבדות נוראה. התחלתי לפני כשבועיים טיפולי פיזיותרפיה ומתיחות. כתוצאה מכך אני מרגיש עכשיו כאב צוואר, כאב בכתפיים. כאב בגב תחתון, בכפות הידיים וחולשה כללית. לגבי בעיות שינה, אני מתעורר באמצע הלילה בפתאומיות וקשה לישון כתוצאה מהכאבים. עדיין לא ביצעתי בדיקות מקיפות, ואני חש ממש לא הכי נוח שיש, גם נפשית.

07/10/2010 | 22:11 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אייל, לפני שתקשור את הכאבים למצבך הנפשי הלחוץ, כדאי מאד לבצע בדיקות מעבדה מקיפות , ולהבדק על ידי ראומטולוגשיחליט אם צריך להרחיב את הבירור. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה