איזה רופא מאבחן פיברומיאלגיה ?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/10/2009 | 09:42 | מאת: ענת

שלום, אני סובלת מכאבים כרוניים בידיים וברגליים , איזה רופא יכול לאבחן אם יש לי פיברומיאלגיה ?

01/11/2009 | 21:58 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ענת, כאבים ברגליים ובידיים יכולים לנבוע מכמה סיבות : כאבים במפרקים או בשרירים - מה שנקרה כאבים מוסקולו-סקלטאלים- או כאבים ממקור עצבי למשל. הרופא הראומטולוג מסוגל לאפיין , לאבחן ולטפל בכאבים מוסקולוסקלטאלים, ובתוך כלל המחלות הראומטולוגיות , מסוגל לאבחן פיברומיאלגיה. הוא גם יכול לעלות אבחנות אחרות שאינם "ראומטיות" ולהפנות במידת הצורך לבירור נוסף ולמומחים אחרים. בהצלחה

09/03/2011 | 10:39 | מאת: ליאור

שלום רב. אני בת 28, כאשר בשעה 19.00 בערב אני כבר נרדמת. לא משנה היכן אני נמצאת,בהצגה, עם אנשים או בישיבה אני פשוט נרדמת. בשעות הערב אני כבר לא נוהגת. יש לי כאבים חזקים מהגב התחתון עד כפות הרגליים.אני חברת קופת חולים מכבי..כאשר הייתי אצל יותר מ5 רופאי משפחה והתלוננתי על הדברים הנ"ל וכולם טוענים שהכל בסדר!! קשה לימאוד לחיות כך זה משבש לי את כל שגרת החיים..אשמח לקבל עזרה,והאם אני משתייכת פיברומיאלגיה? תודה ליאור:)

מנהל פורום פיברומיאלגיה