ספורט

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/03/2010 | 22:39 | מאת: רויטל

הבנתי שחשוב מאד לעסוק בספורט אירובי ושחיה . מה בנוגע לענפים אחרים : פילטיס מתיחות פיטבול אימון תחנות משולב באימוני כוח ואימוני אירובי ? אשמח לקבל תשובה

18/03/2010 | 16:36 | מאת: תמר

מנסיוני שיטת פלדנקרייז עובדת מצויין גם על מצבי הרוח, גם על רמת הכאב, גם על הגמישות וכשירות התנועתית. ממליצה בחום למצוא חוג עם מורה שמבינ/ה עניין ולהתמיד להגיע לשעורים. הם מאד מאד עוזרים.

20/03/2010 | 11:05 | מאת: רויטל

תמר, תודה רבה על התשובה אבל אני עדיין מחפשת תשובה על השיעורים המסוימים שהזכרתי , אלו שיעורים שהייתי מורגלת בהם והיום , לאחר ההבחנה לא ברור לי האם מותרים לי ? תודה מראש מכל מי שיכול לעזור

22/03/2010 | 09:57 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רויטל, אכן חשוב לעסוק בפעילות גופנית בפיברומיאלגיה. הפעילות צריכה ליהיות אארובית אך מתונה וחשוב להתחיל בהדרגה על מנת להתמיד וכן חשוב להקפיד לבצע אותה על בסיס קבוע. הליכה , שחייה ואופניים מאד מומלצים. בנוסף, פעילות כמו פילטיס ומתיחות מומלצים מאד מאחר ומחזקים את השרירים העמוקים ומשפרים יציבה ותנועה. בברכה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה