אינני נרדמת ללא כדור

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/05/2014 | 02:47 | מאת: רוזה

חולת פיברומיאלגיה מאובחנת לפני כעשןר שנים.מלבד הכאבים ובעיקר כאבי צוואר וראש .אינני מצליחה להרדם ללא כדור.בזמן האחרון גם שניים.מפחדת שאני הופכת למכורה.כשאני מתלוננת בפני הרופא משפחה הוא אינו מתרגש ומציע לי לקחת שניים אם אחד אינו עוזר. שמעתי על מלוטנין מושהה והרופא טוען שזה מסוכן.וכדורי שינה לא???לא יודעת איך לישון על מנת שאאגור כוחות. עכשיו השעה 2.45 ואינני יכולה להרדם אחרי כדור וחצי של בונדורמין. אנא עצתך.

15/05/2014 | 11:58 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רוזה, מלטונין יעיל לשיפור השינה בעיקר במקרים של jet-lag, ובמיקרים שבהם יש רמות נמוכות של מלטונין. אין הרבה מידע על יעילותו לטיפול בהפרעת שינה ממושכת. ניתן לנסות לקחת אך לתקופה קצרה (חודשיים-שלושה) כי אין מידע על תופעות לוואי לטווח ארוך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה