עייפות כרונית ותשישות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/03/2014 | 23:15 | מאת: אילווש

שלום , לפני כ5 חודשים התפטרתי מהעבודה עקב התעללות נפשית .. מאז מצבי הולך ומיתדרדר אני סובלת מעייפות כרונית כאבים בכל הגוף קשה לי לבצע מטלות פשוטות כבעבר הראש כואב רוב הזמן אני סובלת ממצב רוח ירוד חוסר שינה מטופלת בכדורים פסיכיאטרים כתוצאה מההתמוטטות עצבים שעברתי.. דיכאוןחרדה בכי ..האם אני סובלת מפיברומיאלגיה ?

10/03/2014 | 11:48 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, התמונה שאת מתארת יכולה בהחלט להתאים לפיברומיאלגיה שהתפתחה בעקבות הטראומה הנפשית שעברת.ויש להתייחס במקביל גם להיבט הפסיכיאטרי וגם הגופני, ולטפל בהתאם. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה