האם אני סובלת מפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/12/2013 | 18:44 | מאת: שיר

שנים רבות אני סובלת מתחושה של אי נוחות בכפות הרגליים, בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבים חזקים בגפיים עליונות ותחתונות ובשכמות כאשר אני שוכבת על הצד כל היד נרדמת וכן גם הצוואר דבר שמפריע לי בשינה. כאשר אני משתמשת בעכבר היד נרדמת. כמו כן אני סובלת גם מכאבי ראש חזקים. אשמח לתגובה והכוונה

29/12/2013 | 14:28 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שיר, כדאי לבצע בירור כולל צילום עמוד שידרה צווארי, בדיקת EMG של הגפיים עליונות על מנת לבדוק אם יש פגיעה עצבית. כמו כן, כדאי להיבדק על ידי נורולוג וראומטולוג. בברכה

29/12/2013 | 18:21 | מאת: שיר

עמוד שידרה צווארי - היצרות קלה מירווח בין גופי חוליות C5-6 גלישה קלה C6 עמוד שידרה מותני - היצרות ניכרת בין גופי חוליות L5-S1 EMG+NCV - סימני רדיקולופטיה כרונית קלה L5 משמאל סימני רדיקולופטיה כרונית קלה C5 C6 מימין. תודה

מנהל פורום פיברומיאלגיה