DISH

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

24/12/2013 | 12:24 | מאת: דני

אובחנה אצלי תסמונת זו במותני וחלק מהגבי ובנוסף גם פיברו...כמו כן לפני שנתיים אובחנה אצלי פגיעה עצבית קלה ברגליים וגם נוקשות שהחריפה במיוחד בתנועות הגב .גם תנועת כפות הרגליים נחלשה ונוקשה ומתקשה בהליכה נורמלית .האם האבחנות הנ"ל יכולות לגרום לכל זה?

26/12/2013 | 12:11 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דני שילוב של DISH ופיברומיאלגיה יכולים להסביר את הסימפטומים שאתה מתאר. בכל זאת, הייתי ממליצה לבצע EMG עדכני על מנת להעריך את הפגיעה העצבית ולהנחות את הטיפול. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה