טיפול באמצעות תרופות ביולוגיות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/11/2013 | 19:15 | מאת: רונן

רציתי לדעת האם תרופות ביולוגיות לטיפול במחלות ראומטיות כגון פיברומיאלגיה כלולות בסל הבריאות. כמו כן, איך אני אוכל להגיע לרופא התמחה ברפואה ביולוגית?

17/11/2013 | 21:03 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רונן פיברומיאלגיה אינה מחלה ראומטית דלקתית ואינה מטופלת על ידי טיפול ביולוגי. תרופות ביולוגיות מיועדות לסוגים שונים של דלקות מפרקים שלא משתפרים עם התרופות הסטנדרטיות וכלולות בסל במקרים אלה. הראומטולוג שלך יכול לתת מענה על הטיפולים המותאמים למצבך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה