חשד ל-cfs או פיברומיאלגיה.

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

04/07/2013 | 03:01 | מאת: תיתי

בת 44 סובלת כבר 7 חודשים רצוף מיובש קיצוני בעיניים ומתשישות כרונית ועייפות מתמשכת.כאבי שרירים היו לי בצורה לא רציפה חודשיים בגב אמצעי ואחרי 3 חודשים עכשיו כאבים באגן בגב וברגליים.היובש בעיניים ללא הטבה(משתמשת בטיפות ללא חומר משמר-סוגים שונים.נראה לי שקיבלתי מחלה אוטואימונית.האם לאור מה שאני מתארת יש סיכול לכך?הכאבי שרירים לא היו רציפים.האם זה יכול להעיד על משהו?

04/07/2013 | 11:26 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום תיתי אין ספק שאת צריכה בירור מקיף כולל בדיקת רופא ראומטולוג, בירור מעבדתי רחב כולל אימונולוגי, ובדיקת עניים . תבקשי בדיקות מעבדה מהרופא מטפל שלך ותקבעי תור לראומטולוג. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה