פיברומאלגיה וניתוח השתלות שניים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/01/2013 | 09:39 | מאת: רות גאן

הנני סובלת מפיברומאלגיה זה 12 שנה עם החמרה של הכאבים אני אמורה לעהור ניתוח הרמת סינוס והסתלת עצם ושתלי שניים נאמר לי שזה קשה וכואב בכלל ובפרט לחולה כמוני האים מישהו עבר בשלום כזה ניתןח מורכב ויוכל לשתף אותח אשמח לקבל משוב שבת שלום רות

04/02/2013 | 13:44 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רות אין ספק שניתוח כרוך בכאבים קשה יותר אצל חולי פיברומיאלגיה , כשאצלם מנגנון עיבוד הכאב נפגם. אך אין כמובן איסור לבצע ניתוחים כשהם נחוצים. יש לדאוג לטיפול אנלגטי מתטאים. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה