שאלה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/12/2012 | 08:02 | מאת: גיל

שלום אני בן 37 סובל גם מחרדות בשנה אחרונה כאבי צוואר עיפות כאבי רגליים מפוזר כאבי ברכיים כתפיים בלילה בקושי יושן בקיצור מפורק לפני שלושה חודשים היו לי הרגשות של חולשת רגליים ולפני שבועיים קפיצות שרירים הייתי אצל שני נירולוגים שללו בעיה נירולוגית מאז הקפיצות אני גם בגהנום מהפחד של התופעה מה קורה איתי בדירות דם תקינותאיפה אפשר להבדק אצלכם ואיך והאם קפיצות שריר יכול להיות מהיפו גם תודה

24/12/2012 | 19:50 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום גיל כל מה שאתה מתאר יכול להתאים לפיברומיאלגיה קשורה למצב של חרדה ניכרת.כדאי להיבדק אצל ראומטולוג, ואולי גם אצל פסיכיאטר , על מנת לטפל גם בחרדה וגם בכאבים וסימפטומים נוספים. בנוסף לטיפול תרופתי, רצוי גם טיפול בהידרוטרפיה, ופעילות גופנית מתונה סדירה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה