אני בת 18 ומרגישה חרדה לבריאותי ובריאות משפחתי-וכן

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/11/2012 | 19:11 | מאת: אילה

מרגישה לחץ בכתיבה,בדיבור,הלסתות שלי קפוצות-וזה ממש כואב.יש לי זרמים לא נעימים בראש. הרופא רשם לי אסיוול והרוקח טען שלא כדאי לי להשתמש כי התרופה ממכרת,כל אחד מציע לי משהו אחר.מה נכון לעשות ?

06/12/2012 | 08:10 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אילה הדבר הנכון הוא קודם כל לעשות אבחנה נכונה של התסמינים שלך. אם יש תופעות נורולוגיות כמו הפרעה בדיבור, זרמים..את צריכה להיבדק על ידי נורולוג. במידת הצורך, תבדקי גם על ידי פסיכאטר (בגלל החרדה) וגם ראומטולוג. אין צורך לבצע המון בדיקות, אבל בדיקת רופאים מומחים ובדיקות דם בסיסיות יאפשרו אבחנה נכונה וטיפול בהתאם. ונכון שאסיבל הינה תרופה ממכרת ואינה פיטרון לטווח ארוך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה