חולשה בשרירים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/09/2012 | 07:18 | מאת: אילנה

שלום, אימי בת 80 ולפני 5שנים עברה ניתוח להחלפת ברך, הבעיה היא שהיא מתקשה ללכת על אף שהניתוח ,לפי המנתח ,עבר בהצלחה יש לציין שאימי מאז על כסא גלגלים כמו כן אימי נוטלת המון תרופות כמו לאסטמה ללחץ דם סכרת לבלוטת התריס וכמו כן פלויקס לדילול הדם . בזמן האחרוןהצואר שלנה נוטה הצידה ורק שאנו מבקשים שתיישר את הראש היא מיישרת ואחרי זמן קצר שוב הראש שמוט לצד כמו כן העיניים מביטות מעלה גם כשהיא מדברת איתנו וכשאנו מבקשים ממנה להסתכל עלינו היא מביטה ושוב העניים מביטות מעלה .מבחינת הידיים הן מאוד נוקשות כשהיא מחזיקה אותי הידיים שלה ממש מכאיבות מחוזק האחיזה אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לנו המשפחה הדואגת

06/09/2012 | 13:12 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אילנה התמונה שאת מתארת ניראת בראש וראשונה בעייה נורולוגית. יש לקחת אותה לבדיקת נורולוג מומחה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה