כאבים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/05/2012 | 05:41 | מאת: ניצקה

לפני כ 20 שנה עברתי ניתוח החלפת פרק ירך ימין, לפני כ 8 שנים הוחלף לי פרק יך בצד שמואל. לפני חודש עברתי ניתוח החלפת ברך ברגל שמואל.אני מטופלת בליריקה ולאחר תרגילים לחיזוק השרירים ברגל ימין יש לי כאבים חזקים מאוד.אינני יודעת מה לעשות, משחת וולטרן+כדורי וולטרן לא עוזרים אינני מצליחה לישון ואם כבר נרדמת אני מתעוררת מכאבי שרירים ברגל ימין, מה לעשות חיי אינם חיים, עיזרי לי. בתודה ניצה 054-2665888

31/05/2012 | 10:17 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ניצקה אם אני מבינה נכון, מדובר בכאבים ממוקמים ברגל ימין , כאשר נותחת לאחרונה ברגל שמאל. יש להיבדק על ידי אורטופד על מנת לבדוק בידיוק מה הוא מקור הכאב, שריר? גיד? בורסיטיס? ולטפל בהתאם. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה