האם אני סובלת מפיברומיאלג

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/03/2012 | 15:37 | מאת: avivitart

שלום, ניסיתי ליצור קשר בטלפון שמופיע באתר עם ד" ואלרי אלוש בכדי לתאם פגישה למטרת אבחון האם אני סובלת בפיברומיאלגיה, אך התא הקולי מלא.אשמח לדעת למי לפנות, לא רק ראומטולוג אלה מי מבין בזה ואם דר אלוש אכן מקבלת אשמח לדעת איך ליצור קשר. אני בת 37 חולה במחלת קרוהן, נותחתי פעמיים וכרגע אני ברמיסיה קלינית ומעבדית, אני נוטלת זריקות יומירה. שנים אני סובלת מכל כך הרבה כאבים שאני ורופאי נהגנו לשייך למחלת הקרוהן ןלהרבה מהמיקרים אין קשר ישיר, לאחרונה כשקראתי על המחלה הזו נראה לי שזה מסביר הרבה מהתופעות שלי!? כגון: כאבים בצוואר (כולל מקרה קשה), כאבי ראש כרוניים, כאבי עורף, כאבי פרקים:: כתף, שורשי היד, ברכיים, לעיתים בשורש הרגל, כאבים ביד בין ההאגןדל לאצבע, כמו כן כאבים בדרכי השתן ללא ממצא של דלקת, דקירות בבטן, הרבה פעמים בטן נפוחה מאדד ללא סיבה,כאבים ודקירות באגן, בגב התחתון (מה ששייכתי לאבנים כפי שהיה לי בעבר אך לאחר אולטרסאונד אין אבנים),מתעייפת ממש בקלות, לילות ללא שינה בגלל כאבים כלליים של הגוףף והבטן, תחושה שכל פעם זה כואב במקום אחר... אשמח לעזרה

26/03/2012 | 22:58 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך יתכן ויש לך פיברומיאלגיה...אבל יתכן ויש לך מחלת מפרקים שמתלווה למחלת קרון.דלקת מפרקים מסוג זה יכולה לתת כאבים בצוואר ובאגן וגב תחתון. חשוב מאד להיבדק בהקדם אצל ראומטולוג ולעשות אבחנה נכונה ולקבל טיפול בהתאם. ניתן לקבוע תור בקופת חולים או במרפאה הראומטולוגית באיכילוב . בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה