נגישות
נגישות

חשש לקריש דם בשבוע 9

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

08/07/2010 | 18:22 | מאת: ג

אני בשבוע 9 לפני שבוע הייתי מאושפזת בבית חולים, עקב הקאות והתייבשות בזמן שהייתי מיובשת קרה לי אירוע מוזר שבו בעין הימינית ראיתי מטושטש במשך שעה ואז זה עבר היום הלכתי לניורולוג והוא אמר שזה חשש לקריש דם ושאני בדחיפות צריכה לעשות mri ולהתחיל לשתות קרטיה כבר עבר שבוע ואני רואה רגיל טשטוש פתאומי בראיה בעין ימין בזמן התייבשות הוא באמת סימן לקריש דם? איך מאבחנים קרישיות יתר? האם לקחת קרטיה בזמן הריון זה לא מסכן את העובר? האם mri לא מסכן את העובר?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, האירוע שאת מתארת אינו ברור ואני כלל לא בטוחה שאכן היה קריש דם. עם זאת, לא אוכל לשלול זאת, ודאי לא מעל דפי האינטרנט. אני מניחה שגם הנוירולוג שבדק אותך לא יכול היה לשלול קריש דם באופן מוחלט ולכן המליץ דוקם כל על טיפול בקרטיה ועל ברור נוסף. MRI לא מסכן את העובר. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

18/07/2010 | 19:38 | מאת: כריש

היי לי היה כריש בשבוע 8 לפני חמש שנים בערך גילו לי את עניין הכרישות יתר באותה אפיזודה של התייבשות ואז תופעות של ארוע מוחי עשו ליאת בדיקת MRI במהלך ההריון והילדה שנולדה לי אח"כ מקסימה אין לך ממה לחשוש אצלי הם התיעצו בבלינסון עם משהו מןמחה גדול באר"הב והוא אישר את הבדיקה זה לא כמו רנטגן או CT אני כ"כ מבינה את הפחדים שלך הכי חשוב להירגע האוצר שמקבלים אח"כ הוא שווה ובגדול תאמיני לי בהצלחה