נגישות
נגישות

טרומבוזה בהריון

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

30/06/2010 | 16:05 | מאת: שרון

בת 37 ילדתי לפני שנתיים לידה ראשונה לאחר לידה בקיסרי כמה ימים אחרי הניתוח קרה לי מקרה מאוד "נדיר" ככה מגדירים זאת - קיבלתי ארוע של דמם תת עכבישי פרונטלי שמאלי בראש, לדברי הנאורולוגים "סבורים "(לא בטוחים) כי זה נגרם מטרומבוזה וזאת בשל סיפור משפחתי שאימי לאחר לידתי היתה לה טרומבוזה ברגל, אני עשיתי בדיקות לקרישיות ונמצא MTHFR הומוזיגוטית. בסי.טי שעשו לי לאחר הארוע נמצא רק דמם ללא שום ראות של קריש דם או חלילה מפרצת . לאחר שיחה עם הנאורולוגים הם אמרו לי שהם רק סבורים ולא יודעים בברור ממה זה קרה לי. מאז הלידה כמובן שהמקרה שלי ממש "מפריע" לי בזה שלא ממש יודעים ממה ולכן אני ממש בהתלבטות רצינית אם להביא עוד ילד לעולם. האם נשמע לך בכלל הגיוני שמטרומבוזה יכול להיות דימום??? האם זה יכול להיות ממשהו אחר?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, זה ייעוץ מורכב מכדי לקבל אותו מעל דפי האינטרנט. כעיקרון אין סיבה להימנע מהריון נוסף אבל בהחלט יש לבדוק היטב את כל מה שכן ידוע. כמו כן מומלץ מעקב הריון בסיכון. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693