נגישות
נגישות

מעקב גדילה

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

28/06/2010 | 09:35 | מאת: נטלי

שלום רב, אני בסוף של 32 ,עשיתי אתמול הערכת משקל,התינוק שוקל 2,157 הבדיקות ברוך השם תקינות והרופא שלי אמר שהערכת משקל הבאה רק בשבוע 38?! האם זה הגיוני? או שעלי להתעקש לקבל הפנייה לשבוע 36-37? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, כעיקרון, אם הכל תקין, אין צורך בהערכת משקל נוספת. הערכה קלינית מספיקה. בארץ אנחנו נוטים לעודף בדיקות, כולנו, רופאים ומטופלות. זה לא הופך את מי שעובד על פי ההמלצות לטועה... בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693