נגישות
נגישות

תחילת הריון

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

27/06/2010 | 22:18 | מאת: עדי

שלום. בת 39, הריון בכורה. וסת אחרונה - 23.05. הזרעה - 04.06. ב-20.06 בטא 191. ב-22.06 בטא 500. הרופא שלי בחו"ל לשבועיים. בשיחת טלפון אמר שנבצע US ראשון ב-08.07, עם חזרתו מחו"ל. הוא גם אמר שאין טעם לבצע בדיקות בטא נוספות, כי ההכפלה נראית תקינה. האם יש טעם לגשת בינתיים לרופא מחליף כדי לבצע הUS? או שהמועד שקבע הרופא שלי סביר? אין לי מושג באיזה שבוע אני, כך שקצת קשה לי להחליט...האם יש טעם לבצע בדיקת בטא נוספת? חלף שבוע מהקודמת. אני לא טיפוס לחוץ בד"כ, אבל כנראה שעם רמת הבטא עולים גם הלחץ וגם הבלבול.... :( מודה מראש על ההכוונה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, הרופא שלך צודק, אין טעם לרוץ לבדיקות כי הן לא ישנו כלום. נראה טוב על פי עליית הבטא. עוד קצת סבלנות... בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693