התייחסות דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/06/2010 | 18:21 | מאת: ליהיא

דר' שנטל שלום, אני כרגע בשבוע 37 להריוני, נאמר לי כעת ע"י הרופאה המטפלת שבדיקת האולטראסאונד האחרונה שלי אינה תקינה שכן ביצעתי אותה בשבוע 35 ומדדי ה- HC וה-Femur נמוכים: 300מ"מ ו-63מ"מ בהתאמה. היא הפנתה אותי לבדיקת רופא נוספת, אך היא רק בעוד 3 ימים, ואני בחרדות איומות. אני אודה לך אם תאמרי לי מה בדיוק זה אומר- מה ההשלכות למצב כזה בשבוע מתקדם כמו שלי. תודה מראש, ליהיא

לקריאה נוספת והעמקה
10/06/2010 | 18:50 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, אין לי את כל הנתונים אבל לעיתים אם יש האטה בצמיחה העוברתי בשבוע 37 לאחר מעקב הריון תקין, המשמעות היא שיש לילד מוקם מהרגיל אבל לא בהכרח יש לכך משמעות ארוכת טווח. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה