העמסת סוכר בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/06/2010 | 12:38 | מאת: ענת

שלום אני בשבוע 26. ביצעתי אתמול העמסת סוכר 50gr והתוצאה 162. האם יש להמתין פרק זמן מסוים עד לביצוע ההעמסה של 100gr? תודה.

06/06/2010 | 16:58 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, מומלץ לבצע העמסת סוכר של 100 גרם בהקדם האפשרי. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה