שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/08/2010 | 20:00 | מאת: כרמית

לפני שבוע גיליתיי שאני בהיריון. היום גיליתי הפרשה קטנה חומה. האם יש חשש להפלה? יש לציין כי הריון ראשון שלי הסתיים בלידה מוקדמת וההריון השני בהפלה ספונטנית בשבוע 11. האם כדאי ללכת לרופא? תודה!

17/08/2010 | 18:31 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, אם הדימום חלף יש סיכוי טוב שהכל תקין. אם הדימום נמשך - מומלץ להיבדק. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה