נגישות
נגישות

הריון מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

10/08/2010 | 01:35 | מאת: דיאנה ס

התגלה אצלי הריון מחוץ לרחם בחצוצרה וטופלתי ב-2 זריקות מטוטרקסט. הבטא ירד וUS תקין. חשוב לי לדעת : 1.כמה זמן צריך ,להמתין אם בכלל, אם אני רוצה להרות שוב ( ואני מאוד רוצה...) 2.האם העובדה שקיבלתי 2 זריקות תאריך את תקופת ההמתנה? 3. מה הנזקים של התרופה הזו במיגה ולא ממתינים?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, התרופה פוגעת בהתפתחות רקמות וכך מפריעה להתפתחותו של ההריון החוץ רחמי. לאחר הטיפול במטוטרקסאט מומלץ להמתין מספר חודשים עד להריון הבא כדי למנוע פגיעה בו. ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693