נגישות
נגישות

הריון לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

03/08/2010 | 08:04 | מאת: אריאלה

שלום רב, בסוף אפריל היתה לי הפלה טבעית בשבוע 7 (העובר לא התפתח). כבר באמצע מאי (לא חיכינו למחזור) נכנסתי שוב להריון. בעקבות שקיפות עורפית לא תקינה (היגרומה), ביצענו בשבוע שעבר גרידה בשבוע 12+3 . מספר שאלות: 1. האם לחכות לקבלת וסת אחת לפחות או שכבר אפשר לנסות? 2. האם יכול להיות קשר בין ההיגרומה לכך שלא המתנו לוסת? 3. חלפו 5 ימים מהגרידה והדימום וההתכווצויות ברחם רק מתגברות מיום ליום. האם זה נורמלי? תודה!

שלום, אין קשר בין ההיגרומה לכך שלא חיכיתם. אתם יכולים לנשות שוב אחרי הוסת הבאה ואני מקווה שבפעם הבאה הכל יהיה תקין. היתרון בהמתנה לוסת אחת לפחות הוא בידיעה שהכל חזר לתפקד ובכך שקל יותר לדעת את גיל ההריון. אם הדימומים עדיין מתגברים ולא מוקלים, מומלץ לפנות לבדיקה. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693