עצובה...

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

08/12/2014 | 13:26 | מאת: אלמונית30

עברתי הפלה טבעית בסוף שבוע 7 לפני ארבעה ימים. יש לי משפחה מדהימה שתומכת ועוטפת ובעל נפלא, אבל קשה לי. בהתחלה הרגשתי הקלה שזה כבר נגמר (סבלתי מכאבים ודימומים במשך כמה ימים), אחר כך הרגשתי בושה על ההקלה הזו. עכשיו אני סתם מרגישה ריקנות ועצב. אני יודעת שזה קורה, אני יודעת שזה נפוץ ואני יודעת שעדיף שזה יקרה בשלב מוקדם מאשר מאוחר יותר. כל הדברים האלו מנחמים אותי בדיוק לכמה שעות ואז המחשבות חוזרות. הפחד הכי גדול שלי הוא שאכנס להריון שוב ואשקע בפחדים וחרדות איומות. אני חושבת שאני צריכה עזרה מקצועית. לאיזה סוג של טיפול כדאי לי לפנות? תודה

22/12/2014 | 14:30 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי עצובה. נשמע כל כך טבעי ונורמלי התחושות הכביכול מנוגדות שאת מתארת. הקושי לצד ההקלה והבושה שמגיעה, וכמובן העצב . ונכון , יש פער לעתים בין מה שהשכל מבין וההגיון לבין הרגש שכואב עדיין. אם את עדיין מעוניינת בבדיקת האפשרות של טיפול, מוזמנת לכתוב לי כאן או במייל מהיכן את ואנסה לעזור. [email protected] רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי