אובדן הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

25/11/2013 | 12:57 | מאת: golda

שלום לכן אני בת 39 איבדתי הריון תאומים בשבוע 23.5 בחודש מרץ מאז לא מצליחה להיכנס להריון עברתי הזרעה אחת שכשלה הFSH משחק קצת החודש היה 16 הרופא לא מבצע טיפול בגובה כזה קראתי כאן על אסיפרין נטלתי בעבר אספירין לא יודעת למה הפסקתי האם כדאי לחזור לנטול אספירין?

שלום לך אני מצטערת לקרוא על האובדנים הכואבים שלך. השאלה שלך היא רפואית ולעלייך להפנותה לגניקולוג. כאן את מוזמנת לשתף בתחושותייך בתהליך ולקבל תמיכה וחיבוק. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי