הלידה המוקדמת שלי

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

02/10/2013 | 09:54 | מאת: דפנה

לאחר טיפולי פוריות קצרים - נכנסנו להריון עם תאומים, בן ובת , מהממים ויפים ואהובים . ואז לאחר בדיקות מצוינות לאורך כל ההריון , ובצורה בלתי צפויה - ילדתי בשבוע 22 ואיבדתי אותם . אני חודש אחרי, הכל עדיין טרי וכואב מאוד, בבית, דואגת, חרדה ומתגעגעת אליהם... איך אפשר לתת משהו מדהים כל כך ואז לקחת אותו ? הכרתי אותם, החזקתי אותם לאחר הלידה, איך אפשר לעבור הלאה ? מה יהיה עכשיו ? לאחר שאכנס להריון בשנית אני בטוחה שאני אפחד מ א ו ד, במיוחד אפחד להיקשר ולאבד שוב. איך עוברים את זה שוב?

היי דפנה. אני מתנצלת שלקח לך זמן לקבל את תשובתי. כתבתי מהפלאפון וכנראה שזה לא נשלח לכן כותבת שוב. אני מצטערת מאד מאד לקרוא עם האובדן הקשה הכפול. באמת קשה לדמיין כמה קשה היא פרידה כל כך מהירה וכואבת משתי נפשות יקרות. בנוגע להריון הבא- כשיגיע בזמן שמתאים לך, ישנן הרבה דרכים לשלב בין הכאב והגעגוע לבין אופטימיות ותקווה. בפורום בשם הריון לאחר אובדן בפורטל תפוז נשים רבות במצב כזה תומכות זו בזו וגם שמחות לחלוק זו עם זו את השמחה כשההריון הנוסף מסתיים בשלום. חזקי וחבקי את עצמך בינתיים ואל תהיי עסוקה בהריון הבא ובהתמודדות עמו כעת. כשיגיע- תמצאי את הדרך. אנחנו כאן, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי