עצבות לאחר הפסקת הריון בשבוע 20

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

27/10/2012 | 00:29 | מאת: רבקה

לפני 4 ימים עברתי גרידה גדולה לאחר שתוצאות מי השפיר הראו על אי תקינות בכרומוזום ה-18. הימים הללו הם סיוט!!! אני חושבת שמעבר לפעולה עצמה והפרידה שנכפתה עלי, ישנו קושי נוסף שמוסיף על הכאב- לאחר טיפולי ivf של כמעט שנתיים (טיפול חמישי) שכבר חשבתי שהגיהנום מאחורי חטפנו אני ובעלי את סטירת הלחי הקשה מכל. אני שבורה לגמרי והדבר היחיד שמנחם אותי , מעבר לחיבוק הגדול של המשפחה והחברים, היא העובדה שיש לי שני ילדים בריאים בבית. זה בהחלט מקל עליי את ההתמודדות....

שלום רבקה. אני מצטערת לקרוא על אובדנך היקר לאחר השקעת משאבים רבים בטיפולי IVF. הלוואי והייתה דרך להקל על הכאב והעצב שאת חווה. אך האמת היא שאין :( טוב שאת חשה שילדייך החמודים הם מקור לכוח ושמחה בתקופה הקשה הזו. כל התחושות הקשות שעולות ועוד יעלו הן טבעיות ומעידות על הקשר הרגשי שיצרת עם הילד שאבדת. אנחנו כאן ואת מוזמנת לשתף. יש כאן המון בנות מקסימות שאני בטוחה שגם יתרמו מנסיונן ומהתמודדותן. להשתמע, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי