המשך אלצהיימר ופרקינסון.

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

10/03/2010 | 19:29 | מאת: רוני

לדר וורטמן. אני חוזר אבי בין 81 עם פרקינסון ואלצהיימר שיעול שהולך וחוזר,בדיקה נורולוגית אחרונה קיים שיפור קל (בקורדינציה בידיים טונוס מוגבר הרופא ממליץ לעלות בהדרגה את STALEVO-100MG כפול 3 פעמים ביום-(עד עכשיו לקח 50MG כפול 3 פעמים ביום) ונמצא בתהליך דמנטי מתקדם איננו שולט על צרכיו דיבור מונוטוני מקבל עזרא בכל הרמות. הליכה רק עם עזרה. מקבל אוקסר 50,אומניק,אבודרט,קומדין בשל פירפור קל סימבקור . ברוך השם מצב רוחו תמיד טוב,רק מה ניתן לעשות לגביי השיעול. בברכה רוני

לקריאה נוספת והעמקה

רוני שוב שלום, יש להייעץ עם רופא אף אוזן גרון או רופא ראות. כמו כן יש לוודא שבזמן שאביך אוכל אין הכנסת מזון לתוך קנה הנשימה. קרוב לודאי שיש להתייעץ עם קלינאי תקשורת בנושא זה. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר