קלופיקסול והפרעות שינה מרובות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

21/02/2010 | 22:49 | מאת: רבקה

שלום רב, אבי חולה אלצהיימר החל לקבל לאחרונה (מזה כחודש וחצי - חודשיים) קלופיקסול 3 מ"ג לפני השינה + בונדורמין אך עדיין לא ישן טוב בלילה ולמחרת ישן כמעט כל היום, כלומר החליף את היום עם הלילה). האם יש פתרון תרופתי כלשהו למצב זה?

25/02/2010 | 09:29 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רבקה, קרוב לוודאי שניתן למצוא פתרון למצב, כולל פתרון תרופתי אך הדבר מחייב בדיקה להערכה מדויקת של גורם רפואי פעיל העלול לגרום למצב זה ודורש טיפול ספציפי כגון זיהום כלשהו. בברכת בריאות טובה, ד"ר אלי ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב", קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר