חוסר שיווי משקל אצל חולה אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

03/01/2016 | 18:17 | מאת: אבישי כפיר

שלום אבא שלי בן 92 חולה אלצהיימר שמצליח בתדירות נמוכה לתקשר עם הסביבה אשתו והמטפלת שגרה איתם. בימים האחרונים הוא מתקשה ללכת ישר או לקום מהמיטה ולעמוד ישר הוא הולך עם נטייה שמאלה ואחרי מספר שעות התופעה חולפת. האם זה קשור לאלצהיימר או אירוע מוחי או פשוט חלק מעצם העובדה שהוא בגילו המתקדם? תודה אבישי

04/01/2016 | 19:51 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לאבישי כפיר שלום וברכה, שנוי שהתפתח על פני ימים -- אי אפשר ליחס להתקדמות המחלה. יתכן שמדובר בארוע מוחי, או שנוי תוך גולגלתי אחר. יתכן שמדובר בהפרעה באיזון מאזן מלחים או סוכר. מכל מקום -- כדאי שיבדק על ידי רופא כדי לרדת לפשרם של הדברים. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר