אבחון ירידה ביכולת הקוגניטיבית

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

13/06/2015 | 20:40 | מאת: שרון

שלום פרופסור, אימי חוששת מירידה מסוימת ביכולותיה הקוגניטיביות, כגון שיכחה של שמות, מילים וכו'. לפני כמה שנים היא הלכה מיוזמתה לאבחון במרפאה המתמחה בעניין באיכילוב ועברה סדרה של בדיקות ואז המצב היה תקין. מה הפרוצדורה לאבחון מקיף של מצבה? האם המחלקה הזאת באיכילוב עדיין קיימת? תודה

15/06/2015 | 19:36 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשרון שלום, המחלקה באיכילוב עדיין קיימת. אם חל שנוי לרעה במצבה של אימך -- היא יכולה לבקש להבדק שנית באותה מחלקה, תוך השוואת התוצאות היום לתוצאות העבר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר