נדודי שינה בגיל 78

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

27/02/2012 | 15:16 | מאת: תהילה

אבי חולה אילצהימר בן 78 קיבל במך תקופה כדור שינ בשם נוקטורנו, אך למרות זאת הוא קם מספר פעמים בלילה, שותה ואוכל והולך כמובן לשרותים, לכן החליפו לו את הכדור לאחר בשם אמביאן, אך לאחר שלא חל שיפור אפילו שהכפילו את המינון, אנחנו, ילדיו, מחפשים פיתרון, על מנת שישן טוב בלילה ואחכ יוכל לתפקד טוב ביום, ולא יבקש כל הזמן לשכב במיטה ולנמנם. נ.ב. כשהיה מאושפז בבית החולים נתנו לו כדור בשם בונדרומין, אך לא המליצו לנו לתת לו בבית, מכיוון שהוא גורם טישטוש, וכשיקום עלול ליפול. תודה מראש.

29/02/2012 | 09:03 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום, נא לשלוח דף אבחנות מעודכן כולל רשימת תרופות לפקס 035623033 בהתאם לזה אוכל לראות איזה טיפול מתאים.

מנהל פורום אלצהיימר