בלבול מוגבר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

17/02/2011 | 22:08 | מאת: נועועי

אמי בת 67, מתלוננת בשנה האחרונה ובמיוחד בתקופה האחרונה על בלבול, חוסר סבלנות, בעייה של ריכוז וחוסר מסוגלות להשלים פעולות קריאה פשוטות כגון בישול לפי מתכונים. היא מאבדת כל הזמן חפצים, שוכחת היכן הניחה דברים, שוכחת תורים/פגישות ולא זוכרת חלק משיחות שנערכות איתה. האם יכול להיות שמדובר פשוט בתהליך הזדקנות מואץ או שיש פה בעיה יותר מורכבת? ואם הבעיה היא מורכבת יותר, לאן פונים להמשך בירור?

06/03/2011 | 08:58 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלוום נועיעי, לא מדובר בתהליך הזדקנות מואץ. את מתארת שינויים התנהגותיים שעלולים להיגרם ממספר גורמים המצרכים בירור מיידי.הערכה מלאה ומקיפה של המצב .בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב. טלפון - 03-5613737 פקס - 03-5623033

מנהל פורום אלצהיימר