קשיי תפקוד

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

11/12/2010 | 11:24 | מאת: dan

אני בן 43 עצמאי ואב לילדים. בשנים האחרונות אני מרגיש הרבה פעמים בעיות זיכרון אני לא מצליח לזכור שמות או שירים לדוגמא, אני מנסה להגיד מילה ופתאום היא בורחת לי לגמרי ואיני מצליח לשלוף אותה וכדומה. אני מרגיש שיש לי בעיה .. והיום זה מאוד מפריע לי ככל שאני הופך מודע לזה יותר. אני חייב לציין שכילד בקושי למדתי ולא הסתדרתי עם לימודים בכלל אני אדם של עבודה פיזית . יתכן שהבעיות היו שם תמיד אבל היום זה מפריע לי ואיני יודע לאן לפנות? אבחון דידקטי , רופא נורולוג , לקויי למידה??? אני ממש זקוק להכוונה וייעוץ. תודה

12/12/2010 | 13:53 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום דן , ישנם מס' גורמים היכולים לגרום לתופעות הנ"ל. עליך לעבור הערכה מלאה , כדי להבין מה גורם לתופעות אלו. אנו נשמח לעזור בברכה ד"ר ורטמן ."מרפאת מרחב" קרליבך 13 צל אביב - יפו. טלפון 03-5613737.

מנהל פורום אלצהיימר