שיקום הזיכרון או האטת הדרדרות הזכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

16/08/2010 | 13:23 | מאת: ענת

אבי נשלח לצילום CT ראש על ידי המרפאה הגריאטרית וכן תושאל בעקבות ירידה בזכרון. מהצילום התקבלו תוצאות של בעיות, אך עדיין לא קיבלנו את האבחון מהמרפאה ( התור נקבע לעוד חודשיים וחצי!) בנתים כל יום יש התדרדרות. אלו דברים אפשר להתחיל כדי למנוע התדרדרות ? בסדנאות לשיקום הזיכרון או ריפוי בעיסוק / בתרפיה / באומנות / במוסיקה ? האם לפנות למרכז יום שמטפל בשיקום הזכרון או לעבוד איתו על תוכנת remind או סביון? האם יש תרופות טבעיות שעוזרות ? אנחנו במשפחה רוצים כבר לפעול כדי לעזור לו לפני המצב מחמיר ללא טיפול.

23/08/2010 | 10:19 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

ענת שלום. נשמח לקבל בפקס את תוצאות צילום ה-CT של אביך על מנת שנוכל להתייחס ולעזור. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 ת"א 03-5613737, פקס 03-5613033

מנהל פורום אלצהיימר