בת 80 פגיעה בזכרון לטווח קצר ובלבול

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

22/08/2018 | 13:40 | מאת: רחל

שלום, אמא שלי בשנה האחרונה יש הדרדרות בזכרון לטווח קצר, וכבר לא מבינה סיטואציות פשוטות, חוזרת על דברים שוב ושוב, הלכנו לגריאטר ועשינו את כל הצילומים והבדיקות ואמרו שמומלץ לעשות פעילות ספורטיבית וללמוד דברים חדשים. שאלתי: האם יש טיפול תרופתי שיכול לעכב את התופעות שהזכרתי?

03/09/2018 | 21:00 | מאת: פרופ' כרמל ערון

לרחל שלום, יש צורך באבחנה, ועל סמך האבחנה בדיון אם יש מקום לתת טיפול תרופתי, ומה ניתן לצפות ממנו. פני לרופאים שראיתם, או פנו ליעוץ פרטני נוסף. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר