אלצהיימר בדרגה c/2 511.2

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

14/01/2018 | 23:55 | מאת: סוף הדרך

אני ממש מודע למצבי השאלה כמה זמן נישאר לי לסידורים אחרונים? האם הc הוא זה שמרמז דרגה 3 או יותר? האם קיים אישור לקבל משקה כמו בשוויץ כדי למות ולא להיות נטל מיותר למשפחה? ברור לי שהמחלה סופנית, הפחד הוא להיות צמח באיזה מוסד בבקשה תשובה מלאה ועניינית... האם קיים בארץ מקום שאפשר למות בו בכבוד ולשרוף את הגופה?

22/01/2018 | 15:52 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

שלום רב, צר לי מאד, למקרא מכתבך. אינני יודע מה משמעות הדרגה המצוטטת. אינני רואה את תפקידי כרופא לתת תמיכה או הדרכה למי שחפץ לשים קץ לחייו. אינני סובר, שמי שגידל משפחה בכבוד ובהשקעה, צריך להרתע ממצב בו תתבקש השקעה ממשפחתו לסייע לו אם חלה. יעוץ פרטני לגבי הצפי של מחלתך ראוי שיתבצע כיעוץ קליני מסודר, פנים אל פנים, רצוי במעמד משפחה תומכת. בברכת בריאות ועידוד, כרמל ערמון

23/01/2018 | 13:50 | מאת: סוף הדרך

חבל מאוד על הקשקשת... לפני כשבוע ראיתי בטלוויזיה איך "מטפלים" בחולים סופניים ואין לי רצון שחלאות אדם ישגיחו עלי בדרכי האחרונה... במקום לתקוף אותי בקשקשת תקוף את חלאות האדם שעובדים אם החולים בצורה הבזוייה והמטונפת עלי אדמה... המישפחה שלי היא יושר ואושר אין סופי גם קבורה אני לא מבקש... תודה על הנתונים חסרי הערך שקיבלתי... נכון, יש לי שקיות כתיב...

מנהל פורום אלצהיימר