בקשה ליעוץ והבחנה למחלת עצבים

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

23/09/2017 | 10:38 | מאת: אשר בן ציון

שלום פרופ' ערמון שמי אשר בן ציון והייתי מאשפז 3 ימים במחלקתך בסוף חודש יוני 2017 בהמשך לאישפוז בפנימית עקב דלקת בשלפוחית השתן וחסר יכול הליכה (כסא גלגלים). נבדקתי למחלת גילאן ברה ולא נימצאה תמיכה (אבל לא נישלל), נבדקתי ל EMG וכן בדיקת רנטגן לגב ללא ממצא חריג. עברתי לשיקום ב 29 ליוני (על כיסא גלגלים) בנאות המושבה ולאחר 3 שבועות שוחררתי הולך על רגלי מאז ועד היום יש לי כאבים (מעל 3 חודשים) בעיקר בלילה ברגל ימין וחולשת שרירים ברגלים (בעיקר ברגל ימין), כמו כן, לאחרונה הופיע נימול וזרמים חשמליים בשתי כפות הידים (יותר בימין), אני מבצע פיזיוטרפה והליכה (35 דקות) ונבדקתי ע"י נוירולוג ואורטופד ללא ממיצאים חריגים, למעשה הם לא יודעים. חוששני כי יש לי מחלת עצבים שאינה מטופלת. אבקש להתקבל ליעוץ פרטי או כל דרך אחרת (מרפאה באסף הרופא) לקבלת הבחנה וטיפול ידוע לי על מגבלותך בקבל מטופלים שעברו במחלקתך, אך אתה הסיכוי שלי לקבל הבחנה וריפוי בתודה מראש על תגובתך בהקדם אשר בן ציון

24/09/2017 | 23:36 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

למר בן ציון שלום רב, טוב לשמוע ממי שהיה מאושפז במחלקתי. הסדרת בדיקת מעקב נוירולוגי במסגרת אסף הרופא למי שהיה מאושפז אצלנו איננה בעיה, ואינה מחייבת את חשיפת תולדותיך הרפואיים לכלל הצבור. אם מצבך יציב -- אזי אם תשלח את פרטיך האישיים למזכירת המחלקה הנוירולוגית: [email protected] היא תטפל בהשגת בדיקת מעקב אצל המומחה הנוירומוסקולארי שלנו. במידה שחלה החמרה במצבך עד שהבדיקה תתמשש, או שמצבך פחות טוב מאשר היה בשיא ההחלמה - אתה מוזמן להגיע לחדר המיון של בית החולים, רצוי בשעות היום, ותיבדק על ידי התורן הנוירולוגי כדי לנסות להבין את פשר ההחמרה ולתת לה מענה. אם צריך - יציע לך להתאשפז. אינני רשאי לראותך באופן פרטי בטווח ששת החודשים מן הפעם האחרונה שהיית מטופל באסף הרופא. תודה על העדכון אודות מצבך. אני מקוה שיחול בו שפור אם תפעל כפי שהצעתי, ושנוכל לסייע לך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

25/09/2017 | 10:14 | מאת: אשר

שלום פרופ' ערמון כרמל האם הביקור והטיפול במסגרת המחלקה הנוירולוגית (בהתאם להצעתך) תמנע ממני לפגוש אותך באופן פרטי שוב 6 חודשים ? האם במסגרת הטפול החדש במחלקתך ניתן יהיה להתעייץ איתך אישית ?

29/09/2017 | 15:17 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

למר בן ציון שלום רב, התקשי"ר אוסר עלי לראות באופן פרטי את מי שטופל בבית החולים אסף הרופא בששת החודשים שקדמו למועד הביקור הפרטי המתוכנן. נקבע לך תור קרוב למומחה המתאים במחלקתי. אם לא יתן מענה לשאלתך, תוכל לבקש לערב אותי, ואענה בהתאם לזמינותי ויכולתי באותה עת, בלי נדר. בברכת גמר חתימה טובה. כרמל ערמון

01/10/2017 | 13:19 | מאת: אשר

פרופ' ערמון תודה על תשובתך ניקבע לי תור לבדיקת EEG אעדכן אותך בתוצאות הבדיקה תודה שוב אשר בן ציון

מנהל פורום אלצהיימר