ג'ינקו בילובה לטיפול באלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/06/2017 | 14:52 | מאת: גליה שטרן

קראתי מידע על צמח ג'ינקו בילובה שהוא מזרים דם למוח, מה שמסייע לסובלים מאלצהיימר. ואני רוצה לשאול האם כדאי לי לקנות את זה לדודה שלי שסובלת ממחלת השכחה. זה נראה מאד מתאים, אבל מצד שני אני קצת חוששת לתת לה כדורים. מה דעתך?

23/06/2017 | 11:38 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לגליה שלום רב, קחי את דודתך ליעוץ נוירולוגי כדי לוודא שמחלת השכחה שלה אובחנה כהלכה - האם מחלת אלצהיימר או שכחה מסבה אחרת - ושהיא מקבלת טיפול אופטימלי. שם המקום לשאול אם כדאי שתיקח גם גינקו בילובה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר