שימוש בסמים ותופעות לוואי לאחר שימוש

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

29/05/2017 | 22:06 | מאת: שואל

לפני כשנתיים השתמשתי פעם אחת באם די במהלך השנתיים האחרונות סבלתי מתופעות לוואי של דיכאון ועוד דברים נוספים..האם אני צריך לחשוש לגבי נזק שגרמתי לעצמי? והאם יש קשר בין המקרה שלי למה שמוסבר פה בכתבה? http://mobile.mako.co.il/health-news/researches/Article-0feae85d2335c51006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=796371781

לקריאה נוספת והעמקה

לשואל שלום רב, אני מקוה שאתה מקבל טיפול הולם בדכאון שלך על ידי אנשי מקצוע (פסיכיאטר, פסיכולוג, או שניהם). אני מציע שלא תשוב להשתמש בחמרים בעלי השפעה על המוח, אלא אם נתנו לך על ידי רופא. בכלל זאת אלכוהול, ניקוטין, וקפה במידה מופרזת. לגבי שאלת הקשר בין שמוש חד פעמי ב- (ECSTASY (MDMA למצבך הנוכחי - פנה לרופאיך. באשר לכתבה אליה הפנית - היא מסבירה שכדאי לישון מספיק, ושחוסר שינה במצטבר מזיק למוח. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר