עזרה דחופה דימנציה הרעה בלילות חוסר שינה והחמרה בהתנהגות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

26/12/2016 | 19:55 | מאת: גיל

אבי בן 86. דימנציה. התדרדרות איומה בעיקר בלילות חוסר שינה הזיות טיולים תוקפנות והתנהגות מינית לקויה. היינו בבהח סורוקה. בבהח לבריאות הנפש. בגראטרי כללית והכל כשל!! מקבל הלופר והלידול וכדור שינה ולוריוואן ואין שום שינוי! כל לילה מהשעה 1 טרור עד הבוקר! מה עושים? מי יכול לתת תשובה! אנא עזרתכם תודה

27/12/2016 | 00:20 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לגיל שלום, שוב והתיעץ עם הרופא האחרון שראה את אביך. אם אינו זמין, לא יהיה מנוס מפניה לבית החולים האחרון בו היה אביך מאושפז, יתכן דרך חדר מיון. צריך לוודא את סיבת השנוי - אם רק החמרת הדמנציה או סיבה אחרת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר