פגיעת ראש שאבי עבר לפני 25 שנה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

16/05/2010 | 11:12 | מאת: עינת

שלום לד''ר אלי ורטמן . אבי שכיום הוא בן 78 ( אלמן ) , עבר לפני 25 שנה פגיעת ראש קשה ( תאונת עבודה ). האים הוא מועד לחלות באלצהיימר ? בתודה , עינת .

17/05/2010 | 13:10 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

עינת שלום, חבלת ראש נחשבת כגורם סיכון למחלת אלצהיימר אך בהחלט איננה מחייבת שהמחלה תפרוץ.יכול להיות שלא תתפתח ירידה קוגניטיבית כלשהי אך יכולים להיות גורמים אחרים, חלקם טיפוליים, שיגרמו לתסמונת קוגניטיבית ולאו דווקא חבלת הראש.הכלל הוא להתייחס לכל שינוי, לחפש גורמים טיפוליים. בברכת בריאות טובה, ד"ר א. ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב", קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר