נפיחויות בפנים בבוקר בלבד

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

28/02/2011 | 13:49 | מאת: אלילית

שלום, בחודשיים האחרונים התפתחה אצלי תופעה של נפיחויות בעפעפיים ובשפה העליונה (כולל יובש קיצוניקבוע בשפה) וכיום כל בוקר אני קמה נפוחה ובמהלך היום יש הטבה .יש לי תור למרפאת אלרגיה בעוד חודש ובנתיים אני מקבל אנטיהיסטמין עם הטבה חלקית.קראתי באינטרנט על האנגיואדמה האם זה יכול להתאים להופעה של הסימפטום בבוקר בלבד

01/03/2011 | 09:06 | מאת: טלי לוי

שלום לך, לפי התיאור שלך- לא מדובר באנגיואדמה תורשתית אני מציעה שתגשי למרפאת אלרגיה לצורך בירור כל טוב

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית