כאבי בטן

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

13/10/2009 | 12:18 | מאת: נטלי

צהרים טובים! אשמח לדעת איך אתם מתמודדים עם כאבי בטן???? אני שותה פפברין נוזלי, אך זה הפסיק להשפיע עלי. מה לעשות???

13/10/2009 | 16:15 | מאת: טלי לוי

שלום נטלי, האם מדובר בכאבי בטן המופיעים כתוצאה מאנגיואדמה תורשתית?

13/10/2009 | 16:27 | מאת: נטלי

הי טלי, כן, מדובר בכאב מסוג זה. מספר פעמים הגעתי למיון ואולטרהסאונד מראה שיש לי עודף נוזלים בבטן. זה המקסימום שעשו לי.. התייאשתי .. מעדיפה להישאר בבית. (חוץ מזה, כמובן, מתנפחות לי ידיים ורגליים.)

22/10/2009 | 13:48 | מאת: דר' אבנר רשף

נטלי שלום, חולי א"ת נוטים לפעמים להשתמש בתכשירים נרקוטיים (מורפין ונגזרות שלו) העלולים לגרום להתמכרות במקרים אלה אנו נוטים לתת טיפולים שמונעים את ההתקפים כדי שחולים לא יגיעו חו"ח להתמכרות- עם כל ההשלכות הקשות שלה...

29/12/2009 | 19:44 | מאת: ליאור

אני ממש יכול לחלק את חיי ללפני ואחרי שהתחלתי להשתמש בזה. כיום רוה כאבי הבטן שלי נסבלים ורק מעט מאד מתוכם מתפתחים לבלתי נסבלים עם הקאות ו"גלגולי עיניים". כדאי לקחת את זה כמה שיותר מהר. הבנתי שהתרופות החדשות ממש עוזרות לכאבי בטן. למה נרות - כי כדורים מקיאים מהר מאד.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית