אורטיקרית שמש כרונית

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

01/04/2016 | 12:07 | מאת: אלכס

שלום ד"ר רשף אבנר, אני סובל מאורטיקרית שמש כבר 7 שנים, בשנה האחרון זה החמיר (כנראה בגלל לחצה מעבודה). האם יצא לך לטפל באורטיקרית שמש? מה מהלך הטיפול המקובל אצלך? האם היו מטופלים שהצליחו לרפא את האלרגיה לחלוטין? בתודה, אלכס

23/03/2017 | 12:52 | מאת: לונה

לפמי 15 שנים בלי סיבה ידוע לי פיתחתי רגישות קשה לשמש ואור השמש גם חורפית .חיתי בחושך בגדים ארוכים גם בתוך הבית.קבלתי 60 טיפולים PUVA-UVA בבית חולים וולפסון.חסיפה לקרני דומים לקרני שמש בהדרגה וקיבלתי את החוסן לשמש כ70 אחוז.ממליצה לונה

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית